FÖRETAGSFOTOGRAF I GÖTEBORG

Dags att uppdatera hemsidan med nya personal och verksamhetsbilder? Eller behöver ni fotograf till eventet? Välkommen att kontakta mig för offert.

ER FÖRETAGSFOTOGRAF I GÖTEBORG

Eventfotograf i Göteborg

SAGT OM FOTOGRAFEN

"Jag hade en duktig fotograf som fotade hela kvällen, vimmel på gästerna vid fotoväggen och även massor med bilder från festen. Ni måste följa henne på instagram, hon heter Madeleine Wejlerud och tar magiska bilder, så ödmjuk och duktig tjej. Älskar jobba med sånna människor" - Johanna Toftby

TACK till @fotograf_madeleinewejlerud för att du fångat så många magiska ögonblick under helgen! Underbara bilder" - Annika Sjöö

Behöver du och ditt företag nya personalporträtt, vill ni ha nya verksamhetsbilder till er hemsida eller planerar ni ett event? Då har ni kommit rätt!

Jag heter Madeleine Wejlerud och jobbar som företagsfotograf i Göteborg. Jag älskar att få vara kreativ tillsammans med mina kunder och skapa bilder som passar just ert varumärke.

 

TIDIGARE JOBB

FOTOGRAFEN

Med mitt lugn och min lyhördhet får jag dina kollegor att slappna av så att vi tillsammans kan skapa levande företagsporträtt.

 

Tillsammans diskuterar vi kring vilken miljö som skulle fungera bäst, vilka färger, omgivningar, vilka kläder ni ska ha på er och hur allt kan knytas ihop i bilden och passa in rent estetiskt med resten av hemsidan och ert varumärke.

Jag har fotat event, omslag till böcker, företagsporträtt. Varit en så kallad influencerfotograf och fotat mingel och föreläsningar. 


Vad vad jag hjälpa er med?

Madeleine Wejlerud

Fotograf Madeleine Wejlerud

För bröllop och familjebilder besök www.fotografwejlerud.se 

Lerum, Göteborg, Västra Götaland

_S1A5949